Extreme racing 2

Met ieder voertuig kun je een mini street race spelen maar het meest spannende blijft in een auto je tegenstanders te verslaan. Speel met getuned auto's in combinatie van afvalt, lachgas en heel veel plezier. Je kunt zelf je eigen auto's op tunen waardoor je een auto maakt geheel naar eigen smaak. Dit maakt het spelen van een mini street game nóg leuker.

Start met online racen

Het spelen van auto spelletjes kun je doen tot in de late uurtjes, maar soms is het ook leuk voor een korte tijd een spelletje te spelen. Om deze doelgroep ook tevreden te maken hebben we hier een korte review geschreven over Extreme Racing 2. Een echte adrenaline mini street race game die volgens vele een ware favoriet is!

Extreme racing 2

Maak snelheid en manoeuvreer je door het raceparcours maar let op de auto's,gaten en pionnen die je weg dwarsbomen! Dit racespel is een van de favoriete spellen volgens vele bezoekers op onze site. Gewoonweg omdat het erg simpel is om te leren en de uitdaging en elk hoekje van het spel zit. Blijf jij geconcentreerd tijdens het racen? Deze racegame is geheel gratis te spelen op onze website 24 uur per dag! Behaal de highscore en versla al je vrienden, familie, bekenden en onbekenden! Drijf jezelf continu naar het uitersten en speel deze race game tot je erbij neervalt!

Alle racegames op Ministreetrace.nl zijn geheel gratis en zullen deze ook altijd blijven! Mocht je uitdaging er bij dit race spel opzitten probeer dan een van onze andere racetoppers!