Over ons

Aangezien de organisatie achter mini street race.com echte race fanaten zijn leek het ons leuk een website ervoor op te richten. Een website waar iedereen met een internet verbinding terecht kan voor een leuke tijd. Hier vind je een gevarieerd assortiment aan spelletjes die wij allen uitvoerig hebben getest. Dus staat er een spelletje op onze website? Dan kan je ervan uit gaan dat wij deze fan-tas-tisch vinden. Speel de leukste en meest spannende spelletjes op Ministreetrace.nl. Vind jij het spelen van een spelletje op het internet zeer spannend?Wil jij graag het avontuur tegemoet gaan in een race auto, motor of quadbike? Op het internet is alles mogelijk. Op ministreetrace.nl vind je spelletjes voor iedere adrenaline junky die houdt van hoge snelheden en gevaarlijke trucs.

Met de motor

Je zult waarschijnlijk  bij street races al gauw denken aan ruige opgewaardeerde auto's. Maar naast dat deze snelle auto's voor veel plezier kunnen zorgen kun je op onze website ook terecht voor mini street races met motoren. Voor de echte motormuis ben je hier aan het juiste adres. Speel de meest ruige races waarbij het de bedoeling is de eerste en de beste te zijn. Maar let op, er zijn ook spelletjes waarbij je beschikt over wapens en de combinatie van hoge snelheden en schietende vijanden je fataal kan worden.

Op de fiets

Ja je leest het goed op de fiets gevaarlijke races aan gaan doe je natuurlijk op Ministreetrace.nl. Hier is het mogelijk door de stad te fietsen of in de de jungle en hoge snelheden behalen door flink te trappen. Natuurlijk zitter er ook spelletjes tussen waarbij je bonussen kunt behalen en nóg sneller kunt fietsen. Allerlei spannende fiets races speel je hier.

In een raceauto

Om natuurlijk niet te vergeten vind je op deze website ook spelletjes terug waarbij het de bedoeling is eerste te worden in een raceauto. Kies je favoriete automobiel uit en ga de races op het internet aan. Speel met mensen over de hele wereld of vecht tegen NPCs. Alles kan op Ministreetrace.nl!